Om min viktminskning!

Jag har fått väldigt många frågor från folk jag inte känner!

Hur har du gått ner så snabbt i vikt?

Hur har du gått ner så mycket?

Hur gör du för att gå ner i vikt?

Hur äter du för att få bra resultat?



Jo det är så här att den 20 Juni 2011 gick en väldigt stor önskan i uppfyllelse.
Jag hade väntat på denna dag så länge. Jag skulle få göra en operation. (Gastric by pass op)

Så tidigt på morgonen opererades jag & vaknade upp efter nån timme. Jag mådde som en kung & reste mig upp omedelbart för att gå omkring. (något läkarna sa var väldigt bra att göra så snabbt som möjligt)

Nu i efterhand ångrar jag ingenting, jag har ALDRIG ångrat att jag gjorde denna operation!
Jag har mått som en prinsessa varje gång jag ställ mig på vågen! Jag har haft ett leende på läpparna exakt varje gång!


Så hur har jag gått ner så snabbt? - jo pga operationen så rasar man i vikt i början & sedan saktar det ner lite!
Men jag trodde absolut inte att det skulle gå så himla fort!

Hur jag har gått ner så mycket har ni antagligen redan listat ut! - pga operationen såklart!

Hur gör jag för att gå ner i vikt? - ja ni, jag gör faktiskt ingenting speciellt. Jag lever helt normalt! Jag går ner i vikt va jag än gör! Men såklart måste jag passa mig så att inte magsäcken töjs ut igen!

Hur äter jag?- man ska äta ca 7 gånger om dagen..
Frukost-Mellanmål-Lunch-Mellanmål-Mellanmål-Middag-Kvällsmat..
Dock äter nu BARA två mellanmål mellan lunch & middag ifall det väldigt lång tid emellan!
Ett mellanmål kan bestå utav en appelsin, ett äpple, en knäckemacka eller en yoghurt!


Här kommer väldigt chockerande bilder!
Och det är fortfarande väldigt känsligt för mig att jag varit så stor så.. please be nice to me!


Kommentarer
Postat av: Amanda

hej betalade du för operationen eller? för jag är en 18årig tjej som är överviktig och vill jätte gärna ha operationen?

2012-03-18 @ 19:43:18
Postat av: Anonym

applåder !

2012-03-19 @ 00:16:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0